Čudesno piće



Ovoj recept za tzv. "Čudesno piće" stigao je na moju e-mail adresu, da li je to istina - neznam, ali objavljujem ga, pa ako netko želi, neka proba


Mrkva, Krumpir i Jabuke





To čudesno piće kruži već dugo dugo od ranije. Vrijedno je uzeti ga k znanju.. Ovim tekstom želi se privući javnost i pozornost ljudi koji imaju rak. Ovo je piće koje može obuzdati loše stanica koje se tvore u vašem tijelu ili se obuzdava njihov rast! G. Seto je imao rak pluća. On je rekao da je ovo piće preporučio poznati herbalist iz Kine.
G-din Set je pio ovo piće 3 mjeseca i sada je njegovo zdravlja obnovljeno. Vrijedi probati. To čudesno piće je jednostavno. Uzmite jedan krumpir, jednu mrkvu i jedna jabuka da bi od njih napravili sok. Operite ih, izrežite na komade, stavite ih u sokovnik i odmah pijte sok. Možete dodati i limun da bi okus bio više osvježavajući.

Ovo čudo od pića služi za više bolesti:

1. Spriječava stanice raka da se razviju. To će ograničiti rast stanica raka
2. Spriječava bolesti jetre, bubrega, gušterače i može izliječiti ulkus.
3. Jača pluća, spriječava srčani udar i snižava visoki krvni tlak.
4. Ojačava imunološki sustav.
5. Dobar je za vid, eliminira crvenilo i osnažuje umorne ili suhe oči.
6. Pomoć je kako bi se uklonili bolovi od fizičkog treninga, bol u mišićima.
7. Detoksifikuje, pomaže rad crijeva, eliminira opstipaciju. Stoga će učiniti kožu zdravom i izgledat će više blistava. Ovo je izvrsno za probleme sa aknama.
8. Uklanja loš dah zbog probavne smetnje i infekcije grla.
9. Ublažava menstrualne bolove.
10. Pomaže u peludnim groznicama.

Nema niti jedan loš efekt. Vrlo je hranjiv i lako se upija! Vrlo je učinkovit ako trebate izgubiti težinu. Primijetit ćete da će se vaš imunološki sustav poboljšati nakon 2 tjedna. Molimo Vas da ga odmah pijete .

Kada ga treba piti;

Pije se u jutro na prazan želudac! Nakon sat vremena možete jesti doručak. Za brze rezultate piti 2 puta dnevno, ujutro i prije 17:00.

Nećete požaliti! To vas ne košta puno novaca!

Dr.Prembabu Chathurvedi. PhD (Herbology).

Popularni tekstovi zadnih 30 dana